Vi är specialister

Eora Ljudteknik AB i Göteborg är arkitekter och ingenjörer med unik spetskompetens inom film, musikprojekt och tillgänglighetsanpassning. Vi har skapat flera av Sveriges största inspelningsstudios och kontrollrum.

Framtid och utveckling

I projekt där arkitektur och teknik möts är vi med i utvecklingen av framtidens Ljud. Projektering i flerkanalslyssning är en framgångsfaktor i komplexa, teknikintensiva projekt där samordning är A och O.

Erfarenhet och historia

Vår erfarenhet av komplexa, omfattande projekt är unikt i Sverige. Vårt arbete ligger ofta i att generera en helhetslösning och hålla i projekten från start till mål. Vi strävar alltid efter att vårt arbete ska resultera i arkitektur med fokus på Funktion, miljö och hållbarhet.

Buller är den fjärde vanligaste orsaken till arbetsskador i Sverige idag.

Hörseln är mer kopplad till våra känslor än vad synen är. Den som vill påverka en människas känslor bör först och främst använda ljud som kommunikationskanal.

 

KUNSKAP

Vi löser akustikproblem i alla miljöer

Buller är den fjärde vanligaste orsaken till arbetsskador i Sverige idag.
Hörseln är mer kopplad till våra känslor än vad synen är. Den som vill påverka en människas känslor bör först och främst använda ljud som kommunikationskanal.

Hos oss arbetar vi med det mesta inom ljud och för alla typer av företag och privatpersoner. Mestadels arbetar vi med rumsakustik, byggakustik, ljudvibrationer, BULLERPROBLEM, elektroakustik, psykoakustik samt installationer. Vi kan leverera kompletta lösningar inom ljud.

Eora ljudteknik AB har planerat och genomfört akustiska lösningar för flertalet projekt, bland annat Evert Taube muséet på Liseberg samt specialrum för Rikspolisen. Utöver detta har vi levererat akustiska lösningar för byggnader som kräver speciell kompetens gällande ljudisolering. Vi har även speciell kompetens för buller inom skolor, kontorsmiljöer, kyrkor, vägtunnlar, konferenslokaler, butiker, gallerior samt andra offentliga lokaler.

Eora Ljudteknik planerar, räknar, mäter och installerar enligt STI-PA metoden och designar talade utrymningslarm enligt EN-54. Vårt mål är att uppnå och tillfredsställa kundens behov och önskningar för t.ex. Musikstudios, Biorum, Hemmabiorum, ISO rum eller övriga önskemål. Vi samarbetar med professionella företag och leverantörer när det gäller akustik, bygg, VVS och el och kan därmed leverera totallösningar för dig som kund.

Har du frågor eller vill anlita oss så tveka inte att höra av dig till oss. 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.